Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 iunie 2011

Ce fac atunci cand ma plictisesc?
·      Cand nu am nici o ocupatie lenevesc in fata televizorului tolanita pe canapea, cu telecomanda intr’o mana mutand posturile inainte de a vedea ce ruleaza si telefonul in cealalta mana sperand sa sune, insa de cele mai multe ori fara success.
·      Cand sunt plictisita, scot mormanele de reviste pe care le’am cumparat in a 7/8’a si le rasfoiesc in speranta gasirii unor informatii utile, sau cel putin suficient de interesante cu care sa’mi ocup timpul.
·      Cand nu am ce face stau la calculator, pe pagina de facebook si dau refresh din nou si din nou …
·      Cand ma plictisesc fac poze pana ajung din nou la starea initiala.
·      Cand sunt plictisita, imi “storc” inspiratia incercand sa fac alt post pentru blog … insa de cele mai multe ori renunt la jumatatea postarii si continui mai tarziu (deci cam asa am realizat aceasta postare)
·      Cand sunt prea plictisita, stau intinsa in pat, cu castile in urechi, cu capul pe perinita mea pufoasa, cu elefantul de plus (pe care l’am primit de la sora mea acum 5 ani … appropo ms sis :*) in brate,cu perinita in forma de gogoasa si cu iepurasul si visez cu ochii deschisi.
·      Cand ma plictisesc imi fac curatenie in comp … sau cel putin incerc … de cele mai multe ori las totul balta si ma uit la poze.
·      Cand nu am ce face ma joc cu Amber … sau ies afara si fac pe dadaca :D
·      Atunci cand ma plictisesc intru in vorba cu toata lumea de pe mess si cine ma streseaza dau ignore >:).
·      Cand ma plictisesc ma uit la materialele pe care le am si astept sa’mi vina inspiratia.
Cam asta fac eu cand ma plictisesc … tu ce faci cand te plictisesti?

4 comentarii: