Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 iulie 2011

Just smile and forget

Tot ce trebuie sa faci este sa zambesti si sa uiti ... sa te prefaci ca nu te'a durut, sa schimbi durerea pe fericire ... lacrima pe un zambet.
Ce rost are sa suferi atat??Ce rost mai are?
Cand te simti rau si crezi ce nu se poate intampla ceva mai grav pe lume gandeste’te ca sunt milioane de lucruri mai grele. Gandeste’te ca unele personae si’au pierdut acoperisul deasupra capului, gandeste’te ca sunt probleme mult mai grave, ca se intampla lucruri mult mai rele in lumea asta.
Nu vreau sa par indiferenta la suferita ta, dar nu e sfarsitul lumii si tot ceea ce nu te omoara te face mai puternica.
Inainte de a cauta pe cineva sa te consoleze pune’te in fata oglinzii si fa’o tu.
Cine te cunoaste mai bine decat tine??Cine poate sa iti doreasca binele daca nu tu??Cine este capabil sa te inteleaga mai bine decat te poti intelege tu??
Nu exista nu pot … exista doar nu vreau, daca tu nu faci tot posibilul sa treci peste, nimeni nu va putea face asta in locul tau.
Nu te astepta ca prietenii sa decida in locul tau, prietenii adevarati nu ar face asta niciodata, ei pot doar sa te indrume, sa’ti de’a sfaturi, sa’ti spuna punctul lor de vedere, sa’ti expune detalii pe care tu, poate le’ai trecut cu vederea sau pe care le’ai ignorant, insa decizia trebuie sa o iei tu.
Doar tu poti decide ce doresti pentru tine, doar tu poti eveda din inchisoarea in care te afli, tu esti cea trebuie alege … tu ce vei alege??Sa ramai inchisa in tine, sa suferi, sa te distrugi, sau sa iesi, sa strigi cat poti de tare, sa scapi de tensiune, sa zambesti, sa uiti si sa o iei de la capat.
Viitorul tau depinde de tine si de alegerea ta …  asa ca viseaza la ceea ce vrei sa visezi, du’te acolo unde vrei sa mergi, fi ceea ce vrei sa fi, ai doar o viata si o oportunitate pentru a face tot ceea ce vrei si’ti propui, si nu uita, nu iti pierde timpul cu cineva care nu vrea sa si’l piarda cu tine.

2 comentarii: