Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 iunie 2011

Scrisoare catre ...

Iti scriu fara a fi sigura ca vei primi aceasta scrisoare ... iti scriu pentru ca simt nevoia de a ma descarca, de a scoate din mintea mea pana si cele mai ascunse si intunecate ganduri, iti scriu pentru a nu fi nevoita sa'ti vorbesc ...
Inca nu ma pot resemna ca te'am pierdut, nu cand stiu ca inca mai aveam timp sa lupt pentru tine ... nu acum cand am atat de multa nevoie de tine, ce s'a intamplat?De ce ne'am indepartat?
De ce'mi pun aceleasi intrebari, nu'si mai au rostul ...
Poate ma poti lamuri tu ... pentru ca eu, oricat de mult m'as stradui nu pot intelege.Nu pot intelege cum doua suflete pereche se pot desparti ... imi dau seama ca tu nu tineai la mine.
De ce m'ai amagit?
Ce am reprezentat eu in viata ta?Probail nimic, nimic mai mult decat o fata, o alta cucerire de'a ta, o "alta" trecuta pe marea ta lista.
Am crezut in tine ... mai presus de parerile celor din jur ... si cu ce m'am ales?
Cu nimic ...
Eu am sperat pana in ultima clipa si am avut incredere in tine ... insa totul a fost in zadar.
Dar stai linisit, voi trece si peste asta ... voi depasi momentul si va veni vremea in care vei realiza ce ai pierdut.
Probabil ca iti vei aduce aminte de ce ti'am spus, si crede'ma ca am avut dreptate.Iti vei aminti acele cuvinte spuse printre lacrimi de tristete " vei plange mai tarziu de dorul iubirii mele, insa atunci va fi prea tarziu" ... acum profta de viata, fi liber, fi asa cum iti place tie, mai tarziu vei realiza ca tot ceea ce'ti spuneam era din inima si ca eu iti voiam doar binele.Vei vedea cum la nevoie "prietenii" tai te vor lasa, dar nu crede ceea ce iti spun, asteapta ca oricum va veni acel moment.
Vad ca ai mai mare incredere in ei ...tot ce pot sa fac este sa sper ca ai facut alegerea corecta si ca nu vei regreta mai tarziu si sper ca tu sa fi avut dreptate cand mi'ai spus ca ei tin cu adevarat la tine, si ca eu m'am inselat.
Si nu in ultimul rand iti doresc tot binele din lume si daca vei avea vre'o data nevoia de un umar pe care sa plangi, cauta'ma si aminteste'ti ca toti avem nevoie de un prieten si daca intr'o zi ti se intampla ca totul sa mearga pe dos si nu ai pe cineva alaturi doar aminteste'ti asta ... si linisteste'te stiind ca eu voi fi mereu acolo si intotdeauna vei putea conta pe prietenia mea ... si nu astepta sa ajungi intr'un loc anume doar pentru a'ti aminti ceva, nu astepta pentru ca niciodata nu au de unde sa sti cat timp ai la dispozitie.

2 comentarii:

  1. "Cand iti va fi dor de mine, amintesteti un sigur lucru: mái lasat sa plec" :X imi place faza asta :D si am zis ca se potriveste :D >:D< :)

    RăspundețiȘtergere