Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 decembrie 2010

Iubirea

                                            Iubirea                                                                  
               
    Iubirea este precum un pahar plin cu nectar, din care trebuie sa savurezi fiecare picatura;un sentiment care iti umple inima de fericire si implinire,ganduri bune si vise.
    Te face sa vazi partea buna a lucrurilor, sa ai rabdare, sperand ca sentimentele iti vor fi impartasite.Te trimite intr-un univers paradisiac, pe o alta lume, plina de lumina si culoare, flori sa bunastare.
    Este sentimentul care aprare ca fiind prima raza de soare dupa furtuna cea grea, si risipeste toti norii depe cerul vietii tale,un drum presarat cu flori, pe care toti ne dorim sa pasim , insa cu mare grija pentru ca o miscare gresita l-ar putea distruge.
    Iubirea te ia prin surprindere, nu te anunta cand soseste,se aseaza al inima ta si ramane in ea.Cand ioubesti toti oamenii par niste ingeri, traiesti intr-o fericire continua, in aer pluteste o magie pe care numai tu o simti, si timpul zboara fara ca tu sa observi.Plutesti in eterna fericire, uiti si ierti mai usor, iar uneori ajungi sa nu mai distingi raul de bine.
    Iubirea poate fi asemanata cu un zid.Daca bazele lui nu sunt solide, degeaba ne straduim sa punem caramida peste caramida, sa acoperim gaurile si sa-l facem sa arate ca in prima zi, pentru ca , in timp, plin de gauri si slabit, zidul cedeaza, si nu face altceva decat sa lase in urma dezamagire si suferinta, sa distruga zambete si clipe de fericire.De acea , cand vedem k zidul slabeste , ca apar gauri, si ca este pe punctul de a se prabusi, cel mai bine ar fi sa ne gandim "Oare merita sa astupam gaurile, sau ar fi mai bine daca am renunta la incercare si am abandona lupta?"
    Pare o intrebare simpla, dar nu este, poate dura o vesnicie in a afla raspunsul si decizia nu este atat de simpla... trebuie gandita, pentru ca , o hotarare pripita ar distruge pana si cea mai mica sansa de a gasi raspunsul potrivit


                                     

2 comentarii: